cro deu eng slo cz


Apartmaji Nejašmić


Apartmaji se nahajajo 5 minut hoje od centra mesta. Nameščeni so ob vznožju hriba Koštilo s prelepim pogledom na otok Hvar, kanal i rdeče strehe družinskoh hiž na jugu in Vidovo goro, najvišji vrh vseh Jadranskih otok, na severu.


Apartmaji se nahajajo v dalmatinski hiši z velikim, v dalmatinskem stilu urejenim dvoriščem z veliko zelenja, cvetja in sredozemskih rastlin. Ponujamo možnost uporabe kamina.


Hiša ima le dva apartmaja, sodobno opremljena, z lepim vrtom in pogledom na morje. Dostopi za pešce so na voljo na jugu in severu, medtem ko se na severu, pri cesti, nahaja parkirišče za 3 avtomobile in garaža, ki se lahko uporablja tudi za kolesa.


V vsakem apartmaju vam ponujamo WI-FI, številne informacije vodnikov in brošure o Bolu, otoku Braču, restavracijam, spomenikam, plažami in pdb.


Družina Nejašmić živi v družinski hiži, pred hižo z apartmaji in je vedno na uslugo.


Apartmaji so na voljo skozi celo leto.


P.S. Naši se gostje vrnejo domov zdravi: lahko uživate vse sadje in zelenjavo na vrtu okoli hiše. Bodite prepričani tudi v naše kuharske veščine- ne bodite presenečeni, če vas povabimo na naše dalmatinske in bračke specialitete! :)


Apartmaj A2+1
Apartmaj AS
Urnik trajekta
Kontakt avtobusnega prevoznika
00385 21 631 122
Z letalom na Brač
Pridite na Brač z letalom! Več o letih najdete na straneh Croatia Airlines
Facebook stran
Obiščite nas na Facebook strani!
 
Brač je še vedno malo divji otok. Raziščite njegove naravne lepote peš, ladjo, avtomobilom ali s kolesom. Zakaj ne bi planinarili na Vidovo goro visoko 778 m?!
Bol vam ponuja veliko novih izkušenj, da bi vaše počitnice bile izkušnja življenja Naša je tradicija globoko zakoreninjena v življenje. Raziščite jo!
Od 6. stoletja do danes je to področje bilo mesto trkov številnih narodov. Na vsakem koraku se nahajajo globoke sledi teh različnih vplivov.
Glavne značilnosti bračke kuhinje so ribe in morski specialiteti, jedi, ki temeljijo na tradicionalnih otoških receptih, uporaba lokalnih aromatičnih zelišč, začimbenih zelišč in oljčno olje.
Blago podnebje je idealno za športno aktivnost in rekreacijo skozi vse leto. Obiskovalci lahko uživajo v številnih športih in rekreaciji na kopnem in na morju! Bol je meka za deskarje!
Kontaktirajte nas
Za vsa vprašanja in komentarje se lahko kadarkoli obrnete na nas in mi bomo poskušali odgovoriti na vse informacije, ki jih iščete.
Spremljajte nas na nekaterih socialnih omrežij...
Follow BolApartments on Twitter